Expert Boxtel staat al vanaf 1994 klaar voor de klanten in Boxtel en omstreken. Wij hebben een onderscheidende formule in de consumentenelektronica die steunt op de formulepijlers: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij.

In onze winkel vindt u een sterke mix van A-merken productaanbod, concurrerende prijsstelling, uitstekende service en spectaculaire acties. Onze bedrijfsleider Kevin van Griensven is samen met Peter en Edgar een vertrouwd gezicht van de winkel, die vakkundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben. U kunt op uw gemak kijken, luisteren en vergelijken. Wij willen iedereen het beste geven wat betreft advies, service en assortiment. Pas als de klant tevreden is, zijn wij ook tevreden.
Wij hebben een eigen servicedienst voor reparaties en ondersteuning maar ook voor het aansluiten of installeren van uw nieuwe aankoop. Voor, tijdens en na uw aankoop blijven wij voor u klaar staan. Expert begrijpt ‘t.

Openingstijden

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Expert
Boxtel

Rechterstraat 62 5281BX Boxtel Facebook: https://www.facebook.com/expertboxtel Twitter:@ExpertBoxtel
0411-688688
boxtel@expert.nl
www.expert.nl/boxtel

4 Led lampen voor maar €10.-Boxtelaartjes aanbieding. Na inlevering van 178 Boxtelaartjes krijgt u 4 Samsung led lampen voor maar €10.-! (normaal €6,95 per stuk)

Altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.Via www.expert.nl/folder kun je de huidige folder met de scherpste aanbiedingen bekijken. Bestel gerust via www.expert.nl want onze eigen mensen zullen je bestelling persoonlijk verwerken.

Like nu ook onze eigen facebookpagina: www.facebook.com/expertboxtel, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste gadgets, winacties en (lokale) aanbiedingen.