Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijnplein

20 mei @ 13:00 - 19:00

€30,00

Restaurant De Rechter en Lunch bij Trots presenteren de eerste editie van het Wijnplein. Het Wijnplein is een jaarlijks evenement op tweede pinksterdag waar mensen uit de regio diverse wijnen uit verschillende landen kunnen proeven.

Je krijgt een klein glaasje om de wijnen te proeven, er worden smakelijke hapjes geserveerd, er is muzikaal vermaak en ook aan entertainment voor onze klein(st)e gasten is gedacht. Ben je geen wijnliefhebber, maar wil je dit evenement toch graag meemaken? We schenken ook bier en frisdranken. Zon, smaak en sfeer zijn de belangrijkste ingrediënten op deze dag!

Tickets

Tickets kosten €30,00* per stuk en zijn te koop bij Restaurant De Rechter en Lunch bij Trots. Je kunt jouw ticket(s) ook online reserveren en ophalen bij de locatie van jouw keuze. Hier kun je jouw ticket(s) dan contant betalen.

  • Entree
  • Proefglas
  • 5 Proefmunten
  • Hapjes
  • Live muziek
  • Entertainment voor kinderen**

Deelname aan dit evenement en het kopen van tickets is alleen mogelijk wanneer je 18 jaar of ouder bent. Bij het ophalen van de tickets kan daarom om legitimatie worden gevraagd. De organisatie behoudt zich het recht om het evenement te annuleren (bijvoorbeeld bij slecht weer). Tickets kunnen dan worden ingeleverd en worden gerestitueerd.

* Prijs bij online reservering en voorverkoop. Tickets die op de dag van het evenement aan de poort worden gekocht (indien nog beschikbaar) kosten €35,00.

** De organisatie zorgt voor toezicht bij het entertainment, maar ouders zijn te allen tijden verantwoordelijk en aansprakelijk voor hun kinderen.

Gegevens

Datum:
20 mei
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
€30,00
Site:
https://www.wijnplein-boxtel.nl/

Locatie

Croonpassage
Croonpassage
Boxtel, Nederland
+ Google Maps